Termékek
facebook

Instagram

floranatura2020

 

Hírek
PARTNEREK/VISZONTELADÓK
Hírlevél
TOP termékek
Naptár
2020. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Mix per pane Integrale teljes kiőrlésű liszt 1000 g

Mix per pane Integrale teljes kiőrlésű liszt 1000 g
1 850 Ft
DA040 Mix per Pane Integrale

Speciálisan gluténérzékeny személyek számára készült
Összetevők:kukoricakeményítő,riszliszt,hajdinaliszt
10,5%,tápiókakeményítő,cukor,rizskorpa 3%,psyllium rost,
adalékok:E 464(hidroxipropil-metil-cellulóz)guargumi
só,aroma.Nyomokban MUSTÁRT és SZÓJÁT tartalmazhat.

Felhasználási javaslatok. Hozzávalók:
500g Mix per Pane Integrale (vagy 350g Mix per Pane
Integrale és 150g Mix per Pane),400 ml víz (amennyiben
a kenyér sütése formában történik,úgy a víz
mennyiségét növelhetjük 450/500ml-re),20g friss
élesztő,5g asztali só,20g extraszűz olívaolaj vagy
étolaj.Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és
alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük a lisztet
hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan
kidolgozzuk.Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk
az olajat és a sót,addig dagasztjuk, míg a tészta
csomómentes, homogén nem lesz.Ezután formázzunk
belőle cipót,szobahőmérsékleten 90 percig kelesztjük.
Enyhén lisztezzük be a kezünket és gyúrjunk a megkelt
tésztából kenyér formát.Helyezzük be a kenyeret a
tepsibe és hagyjuk még 20 percig kelni.Sütés előtt a
tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal margarin/vaj
étolaj).Előmelegített sütőben 180/200 C fokon
nagyjából 50 percig süssük.(légkeveréses sütő).

Átlagos tápérték 100g termékben:
energiaérték kJ 1451(342kcal),
zsír 1,0g, amelyből telített zsírsavak 0,2g
szénhidrát 78,0g, amelyből cukrok 4,5g,
rost 4,5g,
fehérje 2,9g,
só 1,5g.

Nettó mennyiség: 1000 g
  • Cikkszám
    244761
Webáruház készítés