Termékek
- Újdonságok
- MIDZU KÉSZÜLÉKEK
- NÖVÉNYI TEJFŐZŐ
- JOGHURTKÉSZÍTŐ (fermentálógép)
- Alapanyagok növényi italokhoz, ételekhez
- Természetes édesítőszerek
- Kókusztermékek
- Fűszerek, teák, kakaópor
- AZ ELSŐ LÉPÉS ONLINE FITT CSOMAG!
- Akciók!!!
- Gluténmentes lisztek
Hírek
2020.10.24 14:00
2017.05.14 10:15
2016.05.22 10:16
2016.04.09 10:00
2015.11.20 14:36
2015.11.06 15:00
2015.10.10
2015.06.06 11:01
2015.05.16 9:00
2015.05.09 10:00
2015.02.28
TOP termékek
Naptár
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek
Mix per pane kenyérliszt 1000 g
ADA002 NUTRIFREE - Mix per Pane - Kenyérpor
Gluténmentes termék. Speciálisan gluténérzékeny személyek számára készült.
Összetevők: kukoricakeményítő, riszliszt, tápióka keményítő, cukor, növényi rostok(útifű), só.
Adalékok:guargumi és E464(Hidroxipropil-metil-cellulóz), aromák.
Nyomokban MUSTÁRT és SZÓJÁT tartalmazhat
LAKTÓZMENTES és TEJFEHÉRJE-MENTES
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia kJ 1536(362 kcal)
zsír 0,9g,ebből telített 0,3g,
szénhidrát 86,0g,ebből cukor 3,6g,
rostok 1,9g,fehérje 1,8g,só 1,9g.
Nettó mennyiség: 1000g
Felhasználási tanácsok.
Hozzávalók: 500g Mix per Pane keverék, 380/400 ml víz (amennyiben a kenyér sütése
formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/480 ml-re), 15g friss sütőélesztő,
6g só, 20g extra szűz olívaolaj (vagy étolaj).
Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük
a lisztet, hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk.
Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk az olajat és a sót, addig dagasztjuk, míg a tészta
csomómentes nem lesz.
Amennyiben zsemléket szeretnénk készíteni, formázzunk gombócokat és 60/70 percig
szobahőmérsékleten kelesszük.
Ha kenyeret (forma nélkül) szeretnénk készíteni, tetszőleges alakúra gyúrjuk és helyezzük
egy tepsibe. Szobahőmérsékleten kb.90 percig kelesztjük.
Sütés előtt a tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal (margarin/vaj/étolaj).
Előmelegített sütőben 180/200°C-on kb. 30/40 percig sütjük (lehetőleg légkeveréses sütőben).
Gluténmentes termék. Speciálisan gluténérzékeny személyek számára készült.
Összetevők: kukoricakeményítő, riszliszt, tápióka keményítő, cukor, növényi rostok(útifű), só.
Adalékok:guargumi és E464(Hidroxipropil-metil-cellulóz), aromák.
Nyomokban MUSTÁRT és SZÓJÁT tartalmazhat
LAKTÓZMENTES és TEJFEHÉRJE-MENTES
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia kJ 1536(362 kcal)
zsír 0,9g,ebből telített 0,3g,
szénhidrát 86,0g,ebből cukor 3,6g,
rostok 1,9g,fehérje 1,8g,só 1,9g.
Nettó mennyiség: 1000g
Felhasználási tanácsok.
Hozzávalók: 500g Mix per Pane keverék, 380/400 ml víz (amennyiben a kenyér sütése
formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/480 ml-re), 15g friss sütőélesztő,
6g só, 20g extra szűz olívaolaj (vagy étolaj).
Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük
a lisztet, hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk.
Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk az olajat és a sót, addig dagasztjuk, míg a tészta
csomómentes nem lesz.
Amennyiben zsemléket szeretnénk készíteni, formázzunk gombócokat és 60/70 percig
szobahőmérsékleten kelesszük.
Ha kenyeret (forma nélkül) szeretnénk készíteni, tetszőleges alakúra gyúrjuk és helyezzük
egy tepsibe. Szobahőmérsékleten kb.90 percig kelesztjük.
Sütés előtt a tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal (margarin/vaj/étolaj).
Előmelegített sütőben 180/200°C-on kb. 30/40 percig sütjük (lehetőleg légkeveréses sütőben).
-
Cikkszám 707376