Termékek
facebook

Instagram

floranatura2020

 

Hírek
PARTNEREK/VISZONTELADÓK
Hírlevél
TOP termékek
Naptár
2022. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!

Miért ajánljuk a házi növényi tejet?

MIÉRT AJÁNLJUK A HÁZILAG KÉSZÜLT NÖVÉNYI TEJEKET ?

 

 

  • Ez a legjobb lehetőség a tejtermékek pótlására.

 

 

  • Nézzétek meg az eddig vásárolt tejpótló rizstej, magtej vagy növényi tej termékek összetételét! Biztos, hogy a szervezetünknek a tartósítószerekre, adalékanyagokra is szüksége van? Ráadásul ezek a készítmények nyomokban tartalmazhatnak olyan alapanyagokat, mely keresztallergiát válthatnak ki.

 

 

 

 

  • A tejallergiában vagy laktóz- érzékenységben érintettek számára a tejmentes életmód kialakítása nem könnyű, de szemléletváltással nagyon változatos étrendet lehet kialakítani, melyen még a környezetünk is elcsodálkozik…

 

 

  • A növényi tejkészítővel elkészíthető babaételek, krémlevesek, gyümölcslevek, kásák változatossá teszik az étkezésünket, ráadásul a „bedobálom, megnyomom a gombot és kész” nem túl bonyolult fázis időt és energiát spórol meg nekünk.

 

 

  • Mivel a tejallergiában mi is érintettek vagyunk, ezért saját tapasztalaton alapuló támogatást nyújtunk, alátámasztva mindig megújuló, a hétköznapokban is használható receptekkel. Rendszeres hírleveleinkben további - a növényi tejkészítő készülékkel kapcsolatos -információkkal, a különböző ételallergiákat érintő tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket.

Webáruház készítés