Termékek
- Újdonságok
- MIDZU KÉSZÜLÉKEK
- NÖVÉNYI TEJFŐZŐ
- JOGHURTKÉSZÍTŐ (fermentálógép)
- Alapanyagok növényi italokhoz, ételekhez
- Természetes édesítőszerek
- Kókusztermékek
- Fűszerek, teák, kakaópor
- AZ ELSŐ LÉPÉS ONLINE FITT CSOMAG!
- Akciók!!!
- Gluténmentes lisztek
Hírek
2020.10.24 14:00
2017.05.14 10:15
2016.05.22 10:16
2016.04.09 10:00
2015.11.20 14:36
2015.11.06 15:00
2015.10.10
2015.06.06 11:01
2015.05.16 9:00
2015.05.09 10:00
2015.02.28
TOP termékek
Naptár
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Tisztítás
HOGYAN TISZTÍTSAM A GABONATEJ KÉSZÍTŐT?
A gabonatej készítő önálló tisztító programokkal rendelkezik, melyek azt a célt szolgálják, hogy Önnek minél kevesebb dolga legyen a konyhában. Tegyen hideg vizet a tartályba és válassza a „sels cleaner” programot.
A mindennapokban azonban érdemes a használatot követően megtisztítani a gabonatej készítőt, ugyanis a nem rászáradt és megkeményedett alapanyagok eltávolítása gyakran egy sima öblítéssel is megoldható. Mindig ügyeljen arra, hogy a fejrész, illetve a talprész ne kerüljön víz alá.
Ha a beltartalom esetleg odaégett vagy nagyon rászáradt, akkor áztassuk enyhén mosogatószeres vízben vagy ecetben a tartályt, majd puha ronggyal vagy fémmentes szivaccsal dörgöljük át.