Termékek
facebook

Instagram

floranatura2020

 

Hírek
PARTNEREK/VISZONTELADÓK
Hírlevél
TOP termékek
Naptár
2022. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!

Technika az Ön szolgálatában

 

MIDZU NÖVÉNYI TEJKÉSZÍTŐ

KORSZERŰ FORMA ÉS TÖKÉLETES TECHNIKA

 

 

 

A MIDZU növényi tejkészítővel pillanatok alatt saját kezűleg készítheti el ízletes növényi eredetű tejét. Ha szójatejet készít, akkor azt azonnal el is fogyaszthatja vagy felhasználhatja tofu vagy éppen joghurt alapanyagaként. A MIDZU gabonatej készítővel nemcsak tejeket, hanem tejszíneket, gabonaitalokat zöldség- vagy gyümölcsleveket, sőt levest is készíthet. Szinte mindenféle gabonát vagy növényi eredetű alapanyagot felhasználhat. De készíthet kását vagy krémes reggeliző pasztát is.

 

 

 • A 9 különböző funkcióval és 11 programmal a MIDZU a legsokoldalúbb gabonatej készítő! Kezelése mindössze két gombbal történik. 
 • A MIDZU alul fűt, így a tisztítás során nincsenek zavaró fűtőszálak, minden egységhez könnyedén hozzá lehet férni.
 • A lekerekített felületeken nincsenek csavarok vagy élek, így az alapanyagok nehezebben ragadnak meg. A talpfűtéssel könnyebb a tisztítás, egyenletesebb a főzés.
 • Az allergénmentes ezermester a konyhában. Szinte minden alkatrész nemesfémből készült. Az Ön készüléke így nemcsak elegáns, hanem az élelmiszerrel érintkező részek BPA mentesek is.
 • Automatikus tisztító programnak köszönhetően időt takaríthat meg.
 • Az erős motor és a speciális pengék gondoskodnak a tökéletes őrlésről és a hosszú élettartamról.

 • Főző vagy nyers programokkal mindenféle egészséges növényi eredetű ételt vagy italt elkészíthet.
 • A dupla falú tartályt hermetikusan zárja a fejegység. Az alapanyagok légmentesen, alacsony nyomás alatt készülnek el, gyorsabban és jobban átfőnek. A gabonatej készítőbe nemesfém szelepet integráltak, így a kuktához hasonlóan a felesleges gőz felfelé szabadon távozhat.

 

 

PROGRAMOK

 

Program

Leírás

Soymilk:

„Dry Bean“/„Soaked

Bean“

Növényi tejekhez (rizstej, köles, kókusz, mandula stb.). Válassza a „Dry Bean” gombot száraz magokhoz és a „Soaked Bean“ gombot beáztatott magokhoz. A program időtartama kb. 20 perc.

Bean paste

Zöldségpürékhez (pl.: lencséhez). A krémet akár levesalaphoz is használhatja. A program időtartama 25 perc.

Rice Congee

Rizsleveshez, rizskásához, hagyományos ázsiai ételekhez, nyers italokhoz. A program időtartama 30 perc.

Porridge

Tökéletes zab vagy más gabonából készült kásákhoz, pl. gyerekeknek.

Áztasson be 150 g zabpelyhet (illetve kölest, árpát, rizst, rozst) 2-6 óra időtartamra a jobb emészthetőség érdekében. A program alacsony hőmérsékleten működik. Pelyhet vagy előre megfőzött magokat is használhat. Ízléstől függően az elkészítés során pl.fahéjat, kókuszreszeléket, málnát, mazsolát is hozzáadhat. Utólag ízesítse!

Ezt a programot arra is használhatja, hogy olyan alapanyagokat használjon, melyek esetében főzésre nincs szükség (pl.: aszalt gyümölcs már elkészített növényi tejjel). A program időtartama kb. 5 perc.

Paste

Növényi tejszínek- pástétomok előállításához. A program időtartama kb. 20 perc.

Soup

Különböző alapanyagokból készülő krémlevesekhez (zöldség, hüvelyesek, gabona). Vágja a zöldséget kb. 1.5 cm nagyságú kockákra. A program időtartama kb. 35 perc.

 

Stew

Olyan levesek készítéséhez, melyekben az alapanyagok nem kerülnek darálásra. Vágja a zöldséget kb. 1.5 cm nagyságú darabokra. A program időtartama kb. 35 perc.

Fruit / Vegetable Juice

Ez a program leturmixolja az alapanyagokat (nincs melegítés vagy főzés). Vágja a hozzávalókat kb. 1.5 cm nagyságú darabokra. Tökéletes smoothiekhoz, gyümölcs-zöldséglevekhez. A program időtartama kb. 3 perc.

Self Cleaning: „Normal“/„High“

Öntsön vizet a tartályba (soha ne használjon mosogatószert). A gyors tisztítás meleg („Normal”) vagy forró („High”) vízzel történik. Ezt a programot akkor is használhatja, ha a fűtőelemre alapanyag maradék ragadt. A program időtartama 10 perc.

 

 BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT!

 • A fejegység és a talprész közti áramkör csak akkor zár, ha a tartály megfelelő részén a fejegységet pontosan illesztjük és elforgatjuk. Az alsó és felső rész menet közben nem tud szétválni, a működés minden szempontból biztonságos.
 • A Szárazság érzékelő azonnal leállítja a készüléket, ha túl kevés folyadék van a tartályban.
 • A Túlfolyás érzékelő pedig a magas folyadékmennyiség estén lép működésbe.

 

 

 


 

 

TISZTÍTÁS KÖNNYEDÉN ÉS GYORSAN

 

A lekerekített belső kialakításról már esett szó, azonban nemcsak ez segíti a tisztítást, hanem a két öntisztító program. Melegen vagy forrón? Az öntisztító program két csepp mosogatószerrel kíméletesen és automatikusan tisztítja a tartályt és a fejegységet.

 

A MIDZU-val egy első osztályú készülékre tesz szert. A MIDZU Modell IV egy sor továbbfejlesztést tartalmaz, mely növeli a minőséget és a használhatóságot.

 

A MIDZU tejfőző egy professzionális sokoldalú konyhai eszköz, mellyel gabona- és növényi tejeket, tejszíneket, pasztákat, leveseket és zöldség-gyümölcs italokat készíthet saját otthonában

 

ILYEN EGYSZERŰEN: 

 1. Tegye a tartályba a hozzávalókat
 2. Öntsön hozzá megfelelő mennyiségű vizet
 3. Zárja le a tartályt és válassza ki a megfelelő gombot.

 

A választott programtól függetlenül az elkészített étel vagy ital 5-35  perc alatt készül el. Egy hangjelzés hívja fel a figyelmét arra, hogy a program lejárt. A mellékelt szűrővel ízlés szerint elválaszthatja a szűrleményt a tejtől, melyet további ételek alapanyagaként is felhasználhat vagy közvetlenül is elfogyaszthat.

 

EGÉSZSÉGÉRE!

 

 

 

 

Webáruház készítés