Termékek
facebook

Instagram

floranatura2020

 

Hírek
PARTNEREK/VISZONTELADÓK
Hírlevél
TOP termékek
Naptár
2022. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!

A konyhai ezermester

 

 

Ezermester a konyhában- MIDZU NÖVÉNYI TEJKÉSZÍTŐ

 

 

Miért szeretjük ennyire a MIDZU növényi tejkészítő automatát?

 

Mert ízletes és egészséges, tisztán növényi italok készíthetők vele rizsből, kölesből, mandulából, kókuszból vagy éppen zöldségből, gyümölcsből. Mindezt úgy, hogy időt, energiát és főleg pénzt spórolunk vele.

Ételallergiások, vegetáriánusok, paleosok a tejet és tejtermékeket kiválóan helyettesíthetik a receptekben leírt módon, ráadásul adalékanyag-mentesen, ami nem utolsó szempont a mai élelmiszergyártás mellett.

 

Készítsünk bébiételt, krémlevest, kását, pástétomot vagy nyers italokat egy gombnyomásra külön fáradozás és vesződségek nélkül.

 

1 liter növényi tej főzése 80 Ft-ból? Igen! Lehetséges.

 

MIDZU növényi tejfőző különleges formájával és nemesacél burkolatával a konyha éke lehet. A duplafalú tartály aljába ágyazott fűtőszálak gondoskodnak a megfelelő főzési hőmérsékletről.

 

A forgatással zárható fejrész légmentesen zárja a tartályt, a keletkező gőz kiáramlásáról külön szelep gondoskodik.

 

A MIDZU tejfőző gombnyomásra megtisztítja önmagát. Két öntisztító program is rendelkezésre áll, attól függően, hogy a szennyeződés milyen mértékű.

 

A különböző biztonsági berendezések gondoskodnak arról, hogy a készítés során a készülék ne melegedjen túl, valamint a zárható tartálynak köszönhetően a készülékből menet közben semmi sem folyhat ki. Az integrált csatlakozókkal tökéletesen és biztonságosan záródik a talp-és fejrész áramköre.

 


MIT KÉSZÍTHET A MIDZU NÖVÉNYI TEJKÉSZÍTŐVEL?

 

MAGTEJEK, GABONATEJEK: Maggal, gabonával és vízzel pompás, saját kezűleg készített tejeket állíthatunk elő, melyek azonnal fogyaszthatóak,vagy további ételek alapanyagául szolgálnak. Csináljon tejet rizsből, mandulából, kölesből vagy akár kókuszból.

KRÉMEK/TEJSZÍNEK: Készíthetünk finom tejberizst, pohárkrémet egy gombnyomással. A géppel készített növényi tejszínekkel nagyon jól helyettesíthetjük a főzőtejszínt, tejfölt, habtejszínt (a habtejszínt önmagában nem lehet habnak felverni!).

LEVESEK: A két különböző leves programmal egészséges krémleveseket, leveseket, de gyümölcskompótokat is készíthet.

HIDEG MAGITAL/KÁSA: Vízzel és mandulával, mogyoróval, dióval vagy egyéb csonthéjasokkal tápláló italok készülhetnek. Próbálja ki a tápláló zabkását aszalt gyümölcsökkel.

GYÜMÖLCS-ÉS ZÖLDSÉGLÉ: a Juice programmal csináljon gyümölcsleveket, nyers italokat, smoothiekat, tejturmixokat.

MEGNÉZEM


 

 

SZÁMOLJON VELÜNK!

 

Ha rizstejet készít akkor kb. fele-fele arányban rizst és kókuszreszeléket használ 70-70g arányban. 1 kg rizs ára kb. 400 Ft, 1 kg kókuszreszelék ára kb. 800Ft. Könnyen kiszámíthatjuk, hogy 1 adag tejhez (kb. 1,3-1,5-L) kb. 30 forintnyi rizs és 56 forintnyi kókuszreszelék szükséges. Ha figyelembe vesszük a készülék teljesítményét és a tejfőző program időtartamát, akkor további 8 Ft energiaköltséggel kell számolnunk. Tehát ha mindezt összeadjuk akkor látható, hogy kb. 94 Ft-ba kerül 1,3-1,5L tej előállítása.  Ha a kapott összeget arányosítjuk, akkor 1 L rizstej bekerülési költsége kb. 70-80Ft közé esik. Mennyibe is kerül 1L bolti rizstej? Bizony-bizony márkától függően 600-800Ft.

De számoljunk tovább! Tegyük fel, hogy a család heti 5 L tejet fogyaszt el közvetlenül vagy más ételek alapanyagaként használ fel; ez éves szinten a tejfőzővel 20.800 Ft. Ha családját bolti rizstejjel látja el, akkor ez az összeg 182.000Ft!!!  A különbség több, mint 160.000 Ft. Látható, hogy a készülék ára – a fenti fogyasztás mellett - elég gyorsan megtérül.

Kell ennél több érv?

 

A fenti csak egy példa. A tejfogyasztási szokások családonként nagyon eltérhetnek.

 

Az Ön családja mennyi és milyen növényi tejet fogyaszt?

Számoljon Ön is!

MEGNÉZEM

 

 

 

AMI OTTHON KÉSZÜL, AZ EGÉSZSÉGESEBB!

 

Egyedül Ön határozza meg, hogy mi kerül a tartályba. Az otthon készített tejek csak néhány napig
tarthatóak el a hűtőben, hiszen ezek nem tartalmaznak tartósítószert. Öntől függ, hogy milyen alapanyagokból, aromákból vagy édesítőszerekből, adalékokból (pl.: kálcium) készülnek az italok. Hideg vagy meleg, Ön mindig a legnagyobb vitamin és beltartalommal fogyaszthatja saját készítésű italait.

Ha Önnek fontos az egészséges, allergénmentes vagy éppen vegán táplálkozás, akkor a MIDZU tejfőző az egyik legértékesebb segítség a konyhában.

 

 

 

Webáruház készítés