Új jelszó kérése
Termékek

növényi joghurt
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Naptár
2017. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!

BLOG

2015.10.29 08:08
csíráztató

Ezt tudtad?

A csírázás során nő a vitamintartalom!

 

 

Jön a tél, egyre kevesebb friss vitaminforrást találunk, mely elengedhetetlen az egészség fenntartásában. Ennek az egyik legjobb módszere az "élő ételek" fogyasztása. 

A nedvesség és a hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan találhatóak meg a létfontosságú fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok, valamint enzimek- ekkor a legmagasabb a növény enzimtartalma - és antioxidánsok. Ráadásul ezek könnyen és hatékonyan felszívódnak a szervezetben.

 

A csírázás során óriási mértékben megnő a vitamintartalom. A növényi eredetű élelmiszerek közül a csíráztatott mag egyike a csekély számú B12-vitaminforrásoknak, továbbá megnő a szervezet számára felhasználható vas és C-vitamin mennyisége is.

 

A csírák fogyasztása által a szervezetünk új energiát tud felhasználni a tisztításra, az immunrendszer irányítására és építésére, valamint egészséges sejtek létrehozására.

 

Új családtagunk, a MIDZU csíráztatógépe olyan technológiát használ, ahol a pára és az oxigén egyidejűleg segítenek a magvak csírázásában.

 Ez a csíráztató ízletes és tápláló csírákat kelt egyszerűen és energiatakarékosan anélkül, hogy fennállna a veszélye a csírák penészesedésének.

Akár két nap alatt is csíráztathatunk brokkolit, csicseriborsót, mungóbabot, lencseféléket, búzaféléket és számos egyéb magvat. Egészségünkre!

http://gabonatejkeszito.hu/MIDZU-csiraztatogep

Webáruház készítés