Termékek
- Újdonságok
- MIDZU KÉSZÜLÉKEK
- NÖVÉNYI TEJFŐZŐ
- JOGHURTKÉSZÍTŐ (fermentálógép)
- Alapanyagok növényi italokhoz, ételekhez
- Természetes édesítőszerek
- Kókusztermékek
- Fűszerek, teák, kakaópor
- AZ ELSŐ LÉPÉS ONLINE FITT CSOMAG!
- Akciók!!!
Hírek
2020.10.24 14:00
2017.05.14 10:15
2016.05.22 10:16
2016.04.09 10:00
2015.11.20 14:36
2015.11.06 15:00
2015.10.10
2015.06.06 11:01
2015.05.16 9:00
2015.05.09 10:00
2015.02.28
TOP termékek
Naptár
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
BLOG
2015.10.29 08:08
csíráztató
Ezt tudtad?
A csírázás során nő a vitamintartalom!
Jön a tél, egyre kevesebb friss vitaminforrást találunk, mely elengedhetetlen az egészség fenntartásában. Ennek az egyik legjobb módszere az "élő ételek" fogyasztása.
A nedvesség és a hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan találhatóak meg a létfontosságú fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok, valamint enzimek- ekkor a legmagasabb a növény enzimtartalma - és antioxidánsok. Ráadásul ezek könnyen és hatékonyan felszívódnak a szervezetben.