Új jelszó kérése
Termékek

növényi joghurt
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Naptár
2017. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!

MIDZU JOGHURT

 

MIDZU JOGHURTKÉSZÍTŐ

 

A házi joghurtkészítést nagyban megkönnyíti a MIDZU joghurtkészítője, melynek segítségével egyszerre 1 liter joghurtot tudunk előállítani.

 

Miből készülhet joghurt?

 

Természetesen tehéntejből készíthetünk hagyományos joghurtot.

 

Nálunk a tehéntej fogyasztása tilos, ezért addig kísérleteztünk, míg egy isteni, tejfehérje-mentes!!!, az eredetire nagyon hasonlító joghurt-receptet kísérleteztünk ki. Ez a joghurt természetesen növényi tejből/tejszínből készül élő joghurt-kultúra hozzáadásával.

A növényi joghurtkészítés szabályait a gép mellé küldjük segítségképpen.

 

Kóstold meg a finom házi kókuszjoghurtot, kölesjoghurtot vagy éppen rizsjoghurtot! Beleszeretsz, az biztos! :)

 

Milyen legyen a növényi tej/növényi tejszín?

 

Nem ajánljuk az adalékanyaggal készített tejet felhasználásra, mert gátolják a lakto-bacilusok újratermelődését.

A jó minőségű növényi tej/tejszín elkészítésére használjuk a MIDZU tejkészítő automatáját.

 

Hogyan készül a házi növényi joghurt? (részletesen a használati utasításban található)

 

A házi joghurthoz 1 liter főzött és megfelelő hőmérsékletre hűtött tejet összekeverünk joghurtindítóval/probiotikummal és egy kanál cukorral. A készülék inkubátorába helyezzük kb.12 órát erjedni. Ha kész, hozzáadunk sűrítőt (pl.zselatint vagy útifűmaghéjat) és jól elkeverjük a joghurtot. Hűtőbe tesszük 6-12 órát hűlni.

Ha mindezt a sűrűbb növényi tejszínnel készítjük, sűrítőt sem kell hozzáadnunk és kiváló textúrája lesz a joghurtnak.

A kész, hűtött joghurtot ízesítsük gyümölccsel, mézzel vagy természetes édesítőszerekkel.

 

 

Webáruház készítés